Confirmaţi-vă website-ul!

Aplicaţiile de management al conţinutului şi website-urile administrate de ele joacă un rol tot mai important în viaţa fiecărei întreprinderi. Autentificarea cu doi factori YubiKey sprijină cele mai răspândite managemente de conţinut (CMS). Cu sprijinul YubiKey, în software-ul CMS poate fi integrată autentificarea puternică, iar utilizatorii îşi pot folosi pentru identificare chiar şi propriile dispozitive YubiKey. În felul acesta primesc o soluţie imediat utilizabilă pentru a-şi confirma website-urile.

WordPress

Prin integrarea YubiKey și WordPress, în procesul de logare ajunge un strat suplimentar de protecție. Parolele de unică folosință (OTP) pot fi pretinse și ca utilizabile, iar astfel introducerea autentificării puternice este facilă. În felul acesta distribuirea tokenurilor și atribuirea lor utilizatorilor pot progresa ritmat, până când în fine funcția de editare a website-ului o accesăm doar cu autentificarea puternică. Aici puteți citi despre instalarea YubiKey sub WordPress.

<

Drupal

Popularul sistem Drupal și YubiKey desigur că pot fi integrate. Stratul suplimentar de protecție realizat prin introducerea autentificării puternice face logarea mai sigură. Modulul dezvoltat la Drupal are o mulțime de opțiuni și este extrem de flexibil, iar astfel procesul complex de logare poate fi ușor integrat și solicitat. La fel ca la WordPress, YubiKey poate fi setat cu ușurință și sub Drupal, iar aici publicăm o scurtă descriere a setării.

Joomla

Versiunile Joomla! 1.5, 1.6 și 2.5 sprijină deja autentificarea cu doi factori YubiKey! Modulul sprijină cerința autentificării puternice la fiecare utilizator, iar în felul acesta se poate hotărî care utilizator trebuie sa dispună de token pentru logare. Aici găsiți o scurtă descriere pentru setatera sub Joomla.

Alte software-uri

În afară de programele CMS cu software gratuit enumerate mai sus, utilizarea dispozitivului YubiKey mai este sprijinită de diverse softuri, care sunt atât gratuite cât și comerciale.

Scurtă enumerare a softurilor sprijinite

  • DokuWiki
  • Magento
  • MediaWiki
  • osCommerce
  • RoundCube
  • Typo3

Cu API-ul deschis, cu bibliotecile de funcții diponibile pentru mai multe platforme – PHP, .Net, Java, Ruby, Perl, Python, etc. – și cu posibilitatea de integrare, autentificarea cu doi factori YubiKey poate fi practic integrată în orice software.