Yubico: Cheia Security Key NFC by Yubico (USB-A, NFC)

Seria Security Key este o soluție de autentificare bazată pe hardware, care oferă o protecție mai mare împotriva phishingului, previne utilizarea neautorizată a conturilor de utilizator și oferă autentificare puternică și cu mai mulți factori.

Autentificare puternică

Security Key oferă o securitate remarcabilă, combinând autentificarea bazată pe hardware și pe criptarea cheii publice. Folosind acestea oferă o protecție eficientă împotriva phishingului și a utilizării neautorizate a conturilor. Suportă mai multe protocoale, inclusiv metodele și serviciile FIDO2, U2F.

Activat fără parolă

Seria Security Key ajută organizațiile să treacă către un viitor fără parole prin sprijinirea protocolului FIDO2. FIDO2 nu numai că susține autentificarea cu doi factori de astăzi, dar ajută și la eliminarea autentificării slabe cu parolă cu autentificarea puternică bazată pe hardware cu un singur factor. Această metodă este acceptată de aplicațiile Microsoft 365, produsele cloud IBM și alți furnizori majori.

Simplu, rapid și fiabil

Security Key este simplu și intuitiv de utilizat, pe care utilizatorii îl pot învăța cu ușurință, accelerând astfel acceptarea cheii hardware și sporind securitatea rețelei corporative. Viteza de autentificare este de patru ori mai rapidă decât autentificarea prin parolă unică (One-Time Password) sau cea prin SMS. YubiKey nu necesită o baterie sau o conexiune de rețea mobilă, astfel încât autentificarea este întotdeauna disponibilă.

Reduceți costurile de operare IT

Ușurința de utilizare și fiabilitatea YubiKey s-au dovedit a reduce (cu 92%) numărul evenimentelor de asistență legate de parolă. Acest lucru a fost documentat de Google într-o lucrare de cercetare, care descrie introducerea acestuia angajaților Google din peste 70 de țări din întreaga lume. Implementările sunt mai rapide și mai ieftine, deoarece Yubikey, lider în industrie, oferă suport pentru o serie de protocoale, sisteme și servicii. De la introducerea sa, atacatorii nu au mai putut accesa niciunul dintre cele peste 85.000 de conturi de utilizator ale companiei Google.

Autentificare modernă de la liderul industriei

Security Key este o alegere sigură de autentificare fiabilă pentru cele mai mari companii de tehnologie, financiare și de retail din lume. Aceasta include nouă dintre primele zece companii de tehnologie, patru dintre primele zece bănci americane și doi dintre primii trei retaileri globali. Companii precum Google, Facebook, Salesforce și multe altele au încredere în Yubico pentru a-și proteja accesul la computere, rețele și servicii online.

Informații despre produs al cheii Security Key NFC by Yubico (USB-A, NFC)

Tip USB: USB-A
Suport NFC: Da.
Metode de identificare: intrare cu un factor, fără parolă, (passwordless), autentificare puternică cu două factori, autentificare puternică cu mai mulți factori
Managementul identificării și accesului: AWS Identity and Access Management (IAM), Centrify, Duo Security, Google Cloud Identity, Idaptive, Microsoft Azure AD, Okta, Ping Identity
Productivitate și comunicare: Contul Google, contul Microsoft, Salesforce.com
Administrarea parolei: 1Password, Dashlane Premium, Keeper®
Funcții: WebAuthn, FIDO2 CTAP1, FIDO2 CTAP2, Universal 2nd Factor (U2F)
Certificate: FIDO 2, FIDO Universal 2nd Factor (U2F)
Specificații criptografice: ECC p256
Model și durabilitate: impermeabil, rezistent la rupere, nu necesită baterie și nici piese în mișcare
Tip de dispozitiv: Dispozitiv FIDO HID
Producție: SUA, Suedia

Opțiuni de produs Security Key NFC by Yubico în stoc: